Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Verkopen

Wij besteden honderd procent van onze tijd aan dag- en verblijfsrecreatieve bedrijven. Van de Loosdrecht RBM is al meer dan 40 jaar Groter in vraag en aanbod in uw branche! Bij uw besluit tot verkoop weet u dat u bij ons aan het juiste adres bent.

Aan de verkoop van uw bedrijf gaat een heel proces vooraf. Wij helpen u graag bij de juiste keuzes op basis van een uitgewerkt plan. U kunt daarbij rekenen op ons professioneel advies over de mogelijke opbrengst en geschikte vraagprijs, zakelijke aanpak en begeleiding, naamsbekendheid in de branche, een uitgebreid mediaplan naar keuze, een breed netwerk en kopersbestand, kennis van de markt en actieve en permanente begeleiding. Neem contact op met ons team en vind de juiste klik die past bij een samenwerking naar een succesvolle verkoop van uw bedrijf.

verkopen detail foto