Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Taxatie

Het taxeren van exploitatie gebonden onroerend goed zoals Leisure bedrijven is een specialisme. Met een taxatierapport van Van de Loosdrecht RBM weet u zeker dat het rapport voldoet aan de eisen die professionele stakeholders hieraan stellen en dat het is opgesteld volgens de Europese en Internationale richtlijnen.

Als opdrachtgever voor een taxatietaxatierapport mag u verwachten dat een taxateur met kennis van zaken én onafhankelijk, een goede inschatting van de waarde van uw bedrijf maakt met een degelijke onderbouwing . De taxateurs van Van de Loosdrecht RBM besteden 100% van hun tijd aan waardering en transacties van Leisure bedrijven. Hierdoor hebben wij een gedegen kennis van de markt. Onze taxateurs zijn ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) voor de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed –Grootzakelijk Vastgoed. Het NRVT biedt de opdrachtgever de garantie dat hij een integere en deskundige vastgoedtaxateur inschakelt. De Gedrags- en beroepsregels van NRVT zijn mede gebaseerd op de internationale taxatierichtlijnen EVS en IVS. Voor u als opdrachtgever betekent onze registratie in de kamer Grootzakelijk Vastgoed dat wij een professionele taxatiedienst kunnen en mogen verrichten voor bedrijfsgerelateerde objecten in de MKB-sfeer. Dit geldt ook voor een vastgoedobject of complex van samenhangende vastgoedobjecten op één locatie met een (markt)waarde boven de vijf miljoen euro. Een bedrijfsgerelateerd object in het kader van de NRVT-reglementen is een specifiek bedrijfstype waar de waarde van het vastgoedobject hoofdzakelijk afhankelijk is van het handelspotentieel van het bedrijf (exploitatiegebonden vastgoed).

Onze taxateurs zijn daarom ook RICS lid en Recognised European Valuer hetgeen inhoudt dat wij onze taxaties uitvoeren volgens de RICS taxatiestandaarden (het Red Book), de International Valuation Standards (IVS) en de TeGova taxatiestandaarden, de European Valuation Standards (EVS). Daarmee beschikt van de Loosdrecht RBM over hét kwaliteitsstempel voor taxateurs met een gereguleerd kader, permanente educatie , klachtenafhandelingsprocedure, kwaliteitsgarantie en een onafhankelijk controleapparaat.

taxatie detail foto

taxatie detail foto 2