Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Saunabedrijf kopen? Bekijk het aanbod bij Van de Loosdrecht Recreatie Bedrijfsmakelaardij

Overweegt u om een saunabedrijf te kopen? Dan bent u bij Van de Loosdrecht Recreatie Bedrijfsmakelaardij aan het juiste adres. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in aan- en verkoop, taxaties en bedrijfsovernames. Zo hebben wij diverse bedrijven in de sauna- en wellnessector op onze website te koop staan.

Een groeiende markt boordevol kansen

De wellnessector is fors aan het groeien, volgens trendwatchers en branchespecialisten zal het aantal saunabezoekers in de komende jaren alleen maar toenemen. De consumenten hebben door de goede economie meer te besteden en de behoefte naar ontspanning is door de toenemende werkdruk groter. Dit biedt mogelijkheden voor de ondernemer die een sauna- of wellnessbedrijf wilt kopen en daar willen wij u graag bij helpen!

Saunabedrijf kopen onder kwalitatieve, goede begeleiding van Van de Loosdrecht

Bij het kopen van een saunabedrijf wilt u natuurlijk niet over één nacht ijs gaan. Van de Loosdrecht RBM wilt u daar graag bij helpen. Zo zorgt ons gespecialiseerde team recreatiemakelaars ervoor dat het gehele proces – van het eerste oriëntatiegesprek tot de afhandeling bij de notaris – uitstekend verloopt. Tijdens dit proces wordt u vanzelfsprekend maximaal begeleidt.

Doordat wij ons werk zo goed doen, worden wij aanbevolen door de branche organisaties RECRON en Hiswa, alsmede door de grote bankinstellingen, gerenommeerde accountantskantoren etc.

Meer informatie over het kopen van een bedrijf in de wellnessector

Een saunabedrijf bij Van de Loosdrecht kopen? Bekijk dan het actuele aanbod of neem contact met ons op voor meer informatie.

Bekijk ons actuele aanbod

taxatie detail foto

taxatie detail foto 2