Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

RICS taxatie

Een RICS taxatie moet worden opgesteld door een RICS taxateur en voldoen aan diverse criteria. Het taxeren van exploitatie gebonden onroerend goed zoals Leisure bedrijven is een specialisme. Met een taxatierapport van Van de Loosdrecht RBM weet u zeker dat het rapport voldoet aan de eisen die professionele stakeholders hieraan stellen en dat het is opgesteld volgens de Europese en Internationale richtlijnen.

De RICS taxateurs van Van de Loosdrecht RBM

De RICS taxateurs van Van de Loosdrecht RBM zijn RICS lid en Recognised European Valuer hetgeen inhoudt dat wij onze RICS taxaties uitvoeren volgens de RICS taxatiestandaarden (het Red Book), de International Valuation Standards (IVS) en de TeGova taxatiestandaarden, de European Valuation Standards (EVS).

Daarmee beschikt van de Loosdrecht RBM over hét kwaliteitsstempel voor RICS gecertificeerde taxateurs met een gereguleerd kader, permanente educatie , klachtenafhandelingsprocedure, kwaliteitsgarantie en een onafhankelijk controleapparaat. Lees meer over onze taxaties.

Meer informatie over RICS taxaties

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent RICS taxaties of direct in contact komen met een van onze gecertificeerde RICS taxateurs, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact op

Van de loosdrecht makelaarscaravan