Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Recreatiewoning te koop

Overweegt u om een recreatiewoning te kopen? Bekijk dan het aanbod bij Van de Loosdrecht RBM. Wij zijn gespecialiseerd in aan- en verkoop, taxatie en bedrijfsovernames en hebben diverse recreatiewoningen te koop in Nederland.

Recreatiewoning kopen bij Van de Loosdrecht Recreatie Bedrijfsmakelaardij: kwalitatieve, goede begeleiding

Bij de aankoop, verkoop of taxatie van een recreatiewoning wilt u uiteraard niet over één nacht ijs gaan. Logisch dat u een makelaar zoekt die tot in detail gespecialiseerd is in dit specifieke marktgebied. Van de Loosdrecht Recreatiebedrijfsmakelaardij dus. Ons team biedt u de dienstverlening die het gehele proces van het eerste oriënterende gesprek tot en met de afhandeling bij de notaris maximaal begeleidt. We staan immers niet voor niets uitstekend bekend in de wereld van de verblijfs- en dagrecreatieve sector en die van de watersportgebonden exploitatiebedrijven.

We worden daarom ook aanbevolen door de branche organisaties RECRON en Hiswa, alsmede door de grote bankinstellingen, gerenommeerde accountantskantoren etc.

Meer informatie over een recreatiewoning kopen

Wilt u zelf een recreatiewoning kopen, een jachthaven kopen of een ander recreatiebedrijf kopen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek met één van onze beëdigde en gecertificeerde makelaars.