Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Recreatiemakelaar nodig? Van de Loosdrecht Recreatie Bedrijfsmakelaardij is u graag van dienst

Heeft u hulp nodig van een recreatiemakelaar bij het kopen van een recreatiebedrijf? Recreatiemakelaar Van de Loosdrecht RBM kan u daar zeker bij helpen. Wij hebben meer dan 25 jaar de kennis op het gebied van recreatie. Ook is Van de Loosdrecht RBM extern onroerend goed adviseur van de RECRON en HISWA Business Club.

Van de Loosdrecht Recreatie Bedrijfsmakelaardij: kwalitatieve, goede begeleiding

Bij de aankoop, verkoop of taxatie van een recreatiebedrijf wilt u uiteraard niet over één nacht ijs gaan. Logisch dat u een recreatiemakelaar zoekt die tot in detail gespecialiseerd is in dit specifieke marktgebied. Van de Loosdrecht RBM dus. Ons team biedt u de dienstverlening die het gehele proces van het eerste oriënterende gesprek tot en met de afhandeling bij de notaris maximaal begeleidt. We staan immers niet voor niets uitstekend bekend in de wereld van de verblijfs- en dagrecreatieve sector en die van de watersportgebonden exploitatiebedrijven.

We worden daarom ook aanbevolen door de branche organisaties RECRON en Hiswa, alsmede door de grote bankinstellingen, gerenommeerde accountantskantoren etc.

Een recreatiemakelaar bij Van de Loosdrecht RBM inschakelen

Bent u na het lezen van onze site er ook van overtuigd, dat wij voor u het aan- of verkopen van een recreatiebedrijf professioneel kunnen begeleiden, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek met een beëdigde en gecertificeerde recreatiemakelaar. Bekijk hier alvast ons aanbod recreatiebedrijven.