Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Onderneming kopen

Aankoop, verkoop en taxatie in de recreatiebranche

Bent u van plan een onderneming te kopen? Van de Loosdrecht Recreatiebedrijfsmakelaardij is uw actieve NVM-makelaar op de onroerend goed markt in de recreatiebranche.

Wilt u zelf een camping kopen, een jachthaven kopen of een ander bedrijf kopen? Kijk op de website van Van de Loosdrecht en u vindt het complete aanbod.

Op de website staan onder andere een:

* camping te koop
* jachthaven te koop
* onderneming te koop
* bedrijf te koop
* recreatiebedrijf te koop
* vakantiewoning te koop

Maar u kunt ook terecht voor:

* camping kopen
* jachthaven kopen
* onderneming kopen
* bedrijf kopen
* verkopen camping

Bij de aankoop, verkoop of taxatie van een onderneming wilt u uiteraard niet over één nacht ijs gaan. Logisch dat u een makelaar zoekt die tot in detail gespecialiseerd is in dit specifieke marktgebied. Van de Loosdrecht Recreatiebedrijfsmakelaardij dus. Ons team biedt u de dienstverlening die het gehele proces van het eerste oriënterende gesprek tot en met de afhandeling bij de notaris maximaal begeleidt. We staan immers niet voor niets uitstekend bekend in de wereld van de verblijfs- en dagrecreatieve sector en die van de watersportgebonden exploitatiebedrijven.