Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Kinderboerderij te koop: bij Van de Loosdrecht Recreatie Bedrijfsmakelaardij bent u aan het juiste adres

Overweegt u om een kinderboerderij te kopen? Bekijk dan het aanbod bij Van de Loosdrecht RBM. Wij zijn gespecialiseerd in aan- en verkoop, taxatie en bedrijfsovernames en hebben diverse campings te koop in Nederland. Wij hebben al meer dan 25 jaar de kennis in huis op het gebied van de recreatie.

Van de Loosdrecht is extern onroerend goed adviseur van de RECRON en HISWA Business Club. 100% van onze tijd zijn wij bezig met de advisering aan de verblijfs- en dagrecreatieve sector, alsmede de watersportgebonden exploitatiebedrijven.

Kinderboerderij kopen bij Van de Loosdrecht Recreatie Bedrijfsmakelaardij: kwalitatieve, goede begeleiding

Bij de aankoop, verkoop of taxatie van een kinderboerderij wilt u uiteraard niet over één nacht ijs gaan. Logisch dat u een makelaar zoekt die tot in detail gespecialiseerd is in dit specifieke marktgebied. Van de Loosdrecht Recreatiebedrijfsmakelaardij dus. Ons team biedt u de dienstverlening die het gehele proces van het eerste oriënterende gesprek tot en met de afhandeling bij de notaris maximaal begeleidt. We staan immers niet voor niets uitstekend bekend in de wereld van de verblijfs- en dagrecreatieve sector en die van de watersportgebonden exploitatiebedrijven.

We worden daarom ook aanbevolen door de branche organisaties RECRON en Hiswa, alsmede door de grote bankinstellingen, gerenommeerde accountantskantoren etc.

Meer informatie over een kinderboerderij kopen

Bent u na het lezen van onze site er ook van overtuigd, dat wij u professioneel kunnen begeleiden bij het verkopen of kopen van een kinderboerderij, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek met één van onze beëdigde en gecertificeerde makelaars.