Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Groepsaccommodaties te koop bij Van de Loosdrecht Recreatie Bedrijfsmakelaardij

Wilt u een groepsaccommodatie kopen? Bekijk dan het complete aanbod van Van de Loosdrecht RBM. Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen, verkopen en taxeren van o.a groepsaccommodaties en hebben diverse groepsaccommodaties te koop in Nederland.

Groepsaccommodatie kopen bij Van de Loosdrecht Recreatie Bedrijfsmakelaardij?

Een groepsaccommodatie kopen wilt u uiteraard goed aanpakken. Daarom is het ook logisch dat u een gespecialiseerde recreatiemakelaar zoekt die écht weet wat hij doet. Die makelaar vindt u bij Van de Loosdrecht RBM. Zo zorgen wij ervoor dat wij u tijdens het gehele proces – van het eerste oriëntatiegesprek tot de afhandeling bij de notaris – maximaal begeleidt en ondersteunt wordt.

We worden daarom ook aanbevolen door de branche organisaties RECRON en Hiswa, alsmede door de grote bankinstellingen, gerenommeerde accountantskantoren etc.

Meer informatie over het kopen van een groepsaccommodatie

Bent u na het lezen er ook van overtuigd, dat wij voor u het aan- of verkopen van een recreatiebedrijf professioneel kunnen begeleiden, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek met een beëdigde en gecertificeerde recreatiemakelaar. Bekijk hier ons aanbod groepsaccommodaties.