Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Camping te koop: bij Van de Loosdrecht Recreatie Bedrijfsmakelaardij bent u aan het juiste adres

Overweegt u om een camping te kopen? Bekijk dan het aanbod bij Van de Loosdrecht RBM. Wij zijn gespecialiseerd in aan- en verkoop, taxatie en bedrijfsovernames en hebben diverse campings te koop in Nederland.

Camping kopen bij Van de Loosdrecht Recreatie Bedrijfsmakelaardij: kwalitatieve, goede begeleiding

Bij het kopen van een camping wilt u natuurlijk niet over één nacht ijs gaan. Van de Loosdrecht RBM wilt u daar graag bij helpen. Zo zorgt ons gespecialiseerde team recreatiemakelaars ervoor dat het gehele proces – van het eerste oriëntatiegesprek tot de afhandeling bij de notaris – uitstekend verloopt. Tijdens dit proces wordt u vanzelfsprekend maximaal begeleidt.

Doordat wij ons werk zo goed doen, worden wij aanbevolen door de branche organisaties RECRON en Hiswa, alsmede door de grote bankinstellingen, gerenommeerde accountantskantoren etcetera.

Meer informatie over een camping kopen

Wilt u zelf een camping kopen, een jachthaven kopen of een ander bedrijf kopen? Neem dan contact met ons op of bekijk de campings die momenteel te koop aangeboden worden.

Van de loosdrecht makelaarscaravan