Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Aankoop bouwgrond

Van de Loosdrecht Recreatiebedrijfsmakelaardij heeft al meer dan 25 jaar de kennis in huis op het gebied van de recreatie: Aankoop bouwgrond.

Van de Loosdrecht is extern onroerend goed adviseur van de RECRON en HISWA Business Club. 100% van onze tijd zijn wij bezig met de advisering aan de verblijfs- en dagrecreatieve sector, alsmede de watersportgebonden exploitatiebedrijven.

Bij de aankoop, verkoop of taxatie van een recreatiebedrijf wilt u uiteraard niet over één nacht ijs gaan. Logisch dat u een makelaar zoekt die tot in detail gespecialiseerd is in dit specifieke marktgebied. Van de Loosdrecht Recreatiebedrijfsmakelaardij dus. Ons team biedt u de dienstverlening die het gehele proces van het eerste oriënterende gesprek tot en met de afhandeling bij de notaris maximaal begeleidt. We staan immers niet voor niets uitstekend bekend in de wereld van de verblijfs- en dagrecreatieve sector en die van de watersportgebonden exploitatiebedrijven.

We worden daarom ook aanbevolen door de branche organisaties RECRON en Hiswa, alsmede door de grote bankinstellingen, gerenommeerde accountantskantoren etc.

Bent u na het lezen van onze site er ook van overtuigd, dat wij voor u het aan- of verkopen van een recreatiebedrijf professioneel kunnen begeleiden, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek met één van onze beëdigde en gecertificeerde makelaars.