Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Van de Loosdrecht Recreatie BedrijfsMakelaars

Bij Van de Loosdrecht RBM hebben wij al sinds 1974 specialistische kennis in huis op het gebied van de waardering en aan- verkoop van exploitatie gebonden vastgoed in de Leisure branche. Ondernemers in de branche kennen ons als adviseurs, aangesloten bij Recron en Hiswa, de brancheorganisaties voor de verblijfsrecreatie en watersport. Door makelaardij- en taxatiepraktijk in dagrecreatie zoals golfbanen, sauna en Wellness bedrijven, dierentuinen en dagattractieparken hebben we brede kennis en ervaring in de nichemarkt van exploitatiegebonden vastgoed.

Als taxateurs zijn wij aangesloten bij de Royal Institute of Chartered Surveyors, afgekort RICS, hét internationaal kwaliteitskeurmerk en de ledenorganisatie van vastgoed- professionals, gericht op maatschappelijk belang en vertrouwen in de vastgoedsector. RICS professionals worden door ethisch handelen volgens RICS richtlijnen, zelfregulering en het delen en bijhouden van kennis erkend door professionele partijen als banken, AFM en DNB. Onze taxateurs zijn daarnaast gekwalificeerd als Register Taxateur in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed, grootzakelijk vastgoed van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs, NRVT, en werken volgens erkende gedrags- en beroepsregels van NRVT en de internationale richtlijnen EVS/IVS.

Als NVM leden van de vakgroep Business is er naast de genoemde registraties ruim aandacht voor permanente educatie op gebied van actuele vastgoedkennis.
Bij de aankoop, verkoop of taxatie van een recreatief bedrijf wilt u uiteraard niet over één nacht ijs gaan. Logisch dat u een makelaar zoekt die tot in detail gespecialiseerd is in dit specifieke marktgebied. Van de Loosdrecht Recreatie Bedrijfsmakelaars dus.

Ons team biedt u de dienstverlening die het gehele proces van het eerste oriënterende gesprek tot en met de afhandeling bij de notaris maximaal begeleidt. We staan immers niet voor niets uitstekend bekend in de wereld van de verblijfs- en dagrecreatieve sector en die van de watersportgebonden exploitatiebedrijven.
Van de Loosdrecht recreatiebedrijfsmakelaars wordt daarom ook aanbevolen door de branche organisaties Recron en Hiswa, alsmede door de grote bankinstellingen en gerenommeerde accountantskantoren.

Van de loosdrecht makelaarscaravan