Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Onze nieuwste objecten

Camping en Bungalowpark De Wielen

Referentienummer: 190053

Namens de eigenaar wordt vrijblijvend te koop aangeboden Camping en Bungalowpark De Wielen. De Wielen is gelegen op ruim 5 hectare eigen grond vlak onder de Rook van Schagen in het idyllische dorpje Sint Maarten. De omgeving biedt onder andere prachtige vergezichten, een landelijk gebied met veel rust en ruimte en leuke badplaatsen.

Op het aangebodene bevindt zich een camping met 100 standplaatsen alsmede een ontwikkelingsterrein voor de bouw van 29 vakantiewoningen, het parkbeheer van 50 bungalows, een receptiegebouw met kantine, een bedrijfswoning, een werktuigenloods en 2 openlucht zwembaden.

Kortom een bedrijf met vele mogelijkheden op een prachtige locatie!

Vraag informatie aan

Multifunctioneel sportcentrum!

Referentienummer: 190054

Voor een multifunctioneel sportcentrum met ruime bedrijfsbebouwing, zijn wij opzoek naar een geschikte overnamekandidaat. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag informatie aan

Bekijk al onze objecten

Bekijk al het laatste nieuws