Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Recreatiebedrijf kopen

Bij het kopen van een recreatiebedrijf stelt u zich de nodige vragen. En terecht. Van de Loosdrecht Recreatie Bedrijfsmakelaardij helpt u daar graag bij. Of het nu gaat om advies, een taxatie, volledige aankoopbegeleiding of gewoon een vraag over aanbod bij makelaars in de branche.

Bij de aankoop van een recreatiebedrijf gaat het niet alleen om de prijs die u ervoor betaalt. Van de Loosdrecht RBM is voor u een wezenlijke sparringpartner in het aankoop proces. Een proces waarbij stappen van bezichtigingen, businessplan, financiering, onderhandeling en contractvorming een betrokken aanpak en aandacht verdienen die u in gelegenheid stellen de juiste koers voor de toekomst uit te zetten en uw aandacht op andere zaken te richten. Wij besparen u op de juiste momenten tijd en geld en met gedegen en actuele kennis van de markt zijn wij in staat ook een goede prijs te bedingen. Deze aandacht overtreft onze courtage!

kopen detail foto